anu teu kaasup kana struktur naskah biantara nyaeta?

anu teu kaasup kana struktur naskah biantara nyaeta?

  1. pangbagea
  2. salam bubuka
  3. impormasi
  4. Paragrap panutup
  5. Semua jawaban benar

Jawaban: A. pangbagea.

Dilansir dari Ensiklopedia, anu teu kaasup kana struktur naskah biantara nyaeta pangbagea.

Leave a Comment