gagasan pokokk anu rék ditepikeun ku nu ngarang rumpaka kawih ka nu maca disebut?

gagasan pokokk anu rék ditepikeun ku nu ngarang rumpaka kawih ka nu maca disebut?

  1. purwakanti
  2. suasana
  3. nada
  4. téma
  5. Semua jawaban benar

Jawaban: D. téma.

Dilansir dari Ensiklopedia, gagasan pokokk anu rék ditepikeun ku nu ngarang rumpaka kawih ka nu maca disebut téma.

Leave a Comment