Nu dimaksud dadasar nyaeta?

Nu dimaksud dadasar nyaeta?

  1. nu jualan atawa nu dagang
  2. ngamparkeun jeung ngatur dagangan
  3. ngabuskeun dagangan kana kardus
  4. wawangunan tempat dagang
  5. Semua jawaban benar

Jawaban: B. ngamparkeun jeung ngatur dagangan.

Dilansir dari Ensiklopedia, nu dimaksud dadasar nyaeta ngamparkeun jeung ngatur dagangan.

Leave a Comment